Barion Pixel

X

Bejelentkezés


Regisztráció


NO DRAMA! -VISZLÁT #JOJÓ EFFEKTUS

Mindannyiunk ellensége a #JOJÓ effektus, szakítsuk meg a kapcsolatot vele!

A fogyni vágyók rendszerint találkoznak ezzel a kifejezéssel és messze elhessegetik, de tenni is kell azért, hogy ne induljon be az a bizonyos jojó effektus. Ez rendszerint akkor fordul elő, ha egyik napról a másikra drámai életmódváltásba kezd.

A Vertim- testsúlycsökkentő mátrix nem kényszerít bennünket ilyen önsanyargatásra, a fokozatosság elve mellett készíti fel a szervezetünket a fogyásra.

NO DRAMA! 

Türelem, legyünk türelmesek a testünkkel is. Ránk, fogyni vágyókra jellemző a türelmetlenség, ami nem a legjobb tulajdonság. A leadni kívánt túlsúly ha nem is évek, de hónapok alatt kúsztak fel ránk, nem életszerű azt várni, hogy néhány hét alatt tűnjön el.

A tartós eredményekhez tehát elsősorban elhatározásra van szükség és némi kutatómunkára, hogy megtaláljuk a számunkra legjobb „mankót”.

Fontos érezni azt is, hogy nem baj az, ha egyik vagy másik szabály egyszer-egyszer elfelejtődik. Lehetnek csalónapok a fogyókúrát követően, de ez nem azt jelenti, hogy minden este túleheti magát az ember, sokkal inkább azt, hogy nem jó ötlet stresszelni, ha lecsúszott egy szelet születésnapi torta.

Semmit sem kell megtagadni, csak megtanulni a mértékletességet!

Mindig a mennyiség és a minőség a kérdés.

Természetesen ez sem azt jelenti, hogy a folyadékpótlást egy finom pohár bor jelentse, mert bizony az alkohol dehidratáltságot okoz, ami az anyagcsere egyik legnagyobb ellensége. Érdemes az alkoholfogyasztást nagymértékben csökkenteni, vagy akár teljesen elhagyni.

Saját magunk szeretetével sokkal tovább jutunk, mint önsanyargatással.

2 870 ft - ot megtakarít

Amennyiben 2 havi adagot vásárol.

4 790 ft -ot megtakarít

Amennyiben 3 havi adagot vásárol.

8 980 ft -ot megtakarít

Amennyiben 5 havi adagot vásárol.

0
    0
    Kosár tartalma