Barion Pixel

X

Bejelentkezés


Regisztráció


Élet a fogyás után

Hogyan tovább, ha elértük a kitűzött célunkat?

Ami a legfontosabb, soha ne térjünk vissza a régi életmódunkhoz és ne kezdjünk el mérhetetlen mennyiségeket enni, zsíros és cukros ételeket fogyasztani. Ha ezt nem tartjuk be, akár többet is visszahízhatunk, mint amennyit sikerült leadnunk. Gondoljuk végig, ha a megszokott életformánk elhízáshoz vezetett, miért ne híznánk újra vissza, ha ugyanazt az életmódot folytatjuk a fogyásunk után? Ez egy ördögi kör lenne, soha nem dőlhetnénk hátra elégedetten és versenyt futnánk a plusz kilókkal az idők végezetéig. 

Ugyan miért térnénk vissza a régi és mérgező életmódunkhoz, ha végre sikerült egészségesen is boldognak lenni? 

  1. Nem szeretnénk újra farkaséhséget érezni? Segítséget nyújt a Vertim, hiszen az elért célt követően sem kell abbahagynunk az étvágycsökkentést elősegítő kúrát, nevezhetjük biztonsági övnek is és hű társnak.
  2. Érdemes a jövőben is odafigyelni arra, hogy változatosan étkezzünk és mértékletesen. Sose együnk annyit, hogy a túllakottság legyen úrrá rajtunk. Csalhatunk a tálalással is, a megszokottnál kisebb tányérból együnk és így nem lesz az az érzésünk, hogy keveset eszünk, hiszen a tányérunk akár fél adaggal is tele lesz.
  3. A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztás a fogyást követően is fontos. Bő folyadékkal vegyük be a Vertim- testsúlycsökkentő mátrixot és napközben is fogyasszunk sok vizet. 
  4. Amit tartalmazzon az étrendünk fogyást követően is: hal, fehér-és vörös hús, idény zöldségek és gyümölcsök, zsírcsökkentett tejtermékek, teljeskiőrlésű kenyérfélék.
  5. Figyeljünk arra a jövőben is, hogy ne süssük vagy főzzük túl a zöldségeket.

 

A fogyást követően biztosan jobban érezzük majd magunkat, már nem lesz annyira megterhelő a lépcsőzés vagy akár áttáncolni egy egész éjszakát a barátokkal.

 

2 870 ft - ot megtakarít

Amennyiben 2 havi adagot vásárol.

4 790 ft -ot megtakarít

Amennyiben 3 havi adagot vásárol.

8 980 ft -ot megtakarít

Amennyiben 5 havi adagot vásárol.

0
    0
    Kosár tartalma