Barion Pixel

SztárSztorik

Janza Katát elkapták a repülőtéren

Az utóbbi időben mindenki az operettsztár látványos fogyásáról beszél. A rajongók sokáig csak találgattak, hogy milyen változás történhetett a színésznő életében. A legújabb hírek pedig arról szólnak, hogy Katát a repülőtéren vonták kérdőre a hatóságok.

Izzik a levegő mostanában Janza Kata körül, 12 kilós fogyása után csak úgy ragyog. Azt is kiderítettük mi volt a különös incidens oka a csomagátvizsgálás során. 

„Egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonat, a Vertim testsúlycsökkentő mátrix segített a karantén alatt felgyülemlett plusz kilók elleni harcomban, gyakorlatilag koplalás nélkül sikerült leadnom az első 12 kilót, vagyis körülbelül két számmal kisebb ruha kell mostanra – magyarázta a színésznő, aki mostanra összehasonlíthatatlanul jobban érzi magát a bőrében.

„Nagyon jó érzés, amikor a jó férfi, és persze női energiák körül veszik az embert. Sokan kérdezték, hogy »Katuska, ezt hogy csináltad«?! Amikor az ember nem a zsákot húzza magára, és rádöbben, hogy újra jók a régi 38-as ruhái, az nagy lendületet ad a kilókkal szembeni küzdelemben” – tette hozzá Kata, aki előkészítette már a jó ideje a szekrényben pihenő 36-os ruháit is, amiket tervei szerint hamarosan ismét büszkén viselhet majd.

Igaz, Kata amerre jár mindenki a titkára kíváncsi, legutóbb egy repülőtéren keveredett különös kalandba, amiről videófelvétel is készült.

Bővebb információ: vertim.hu

Bővebb információ: vertim.hu

Magyar sztárok átalakulása

Bővebb információ: vertim.hu

0
    0
    Kosár tartalma